Nog twee woningen beschikbaar in het unieke woongebouw E

Onlangs is het officiële startsein gegeven voor de bouwwerkzaamheden van Oranjekade, waaronder het unieke woongebouw E. Op de plek van het voormalige hoofdkantoor van EDAH wordt een bijzonder architectonisch woongebouw gerealiseerd, waarbij de monumentale voorgevel wordt behouden voor de onderbouw van 2 woonlagen en daarboven een moderne opbouw komt bestaande uit 6 woonlagen.

In het gedeelte van de monumentale voorgevel zijn nog 2 appartementen beschikbaar. En het goede nieuws; aan alle voorwaarden om te kunnen bouwen is reeds voldaan. Dat betekent minder onzekerheid voor u als koper.

Type E1

Het appartement E1 is ruim 130 m2, heeft 3 slaapkamers en een inpandige loggia gunstig gelegen op het westen met uitzicht op het kanaal. Het is gelegen op de begane grond en trekt de aandacht vanwege de fraaie plafondhoogte: bijna 4 meter, waardoor een loftachtige woonruimte ontstaat.

De monumentale gevel wordt voorzien van nieuwe hedendaagse kozijnen met de uitstraling van de traditionele kozijnen, zoals deze er in de begin jaren van EDAH hebben gezeten. Een woning met historisch elementen, maar dan wel met de gemakken en het comfort van nieuwbouw.

Type E3

Type E3 is een ruim appartement van ca. 140 m2 met 3 slaapkamers, een loggia én een terras gelegen in de mooie groene daktuin. Het is een tussenappartement en ligt op de eerste verdieping achter de monumentale gevel van het voormalige EDAH gebouw. De plafondhoogte is circa 3,5 meter, waardoor een fraaie loftachtig woonruimte ontstaat.
De monumentale gevel wordt voorzien van nieuwe kozijnen met de uitstraling van traditionele kozijnen zoals deze er in de begin jaren van EDAH hebben gezeten. Ervaar het historische karakter met al het comfort dat nieuwbouw u te bieden heeft.

Wonen achter deze monumentale gevel van het voormalige EDAH gebouw?

Neem contact op met een van de betrokken projectmakelaars en bespreek de mogelijkheden.