Deze prachtige woningen zijn nog beschikbaar in Blok J

Centraal in het plan aan de Kanaaldijk N.O. ligt blok J. Het complex bestaat uit twee woonblokken en een bruggebouw welke de woonblokken met elkaar verbindt. In het geheel worden 30 appartementen en 3 penthouses gerealiseerd. In de linkertoren van 6 woonlagen worden 10 appartementen en 1 ruim penthouse gerealiseerd. In de rechtertoren van 13 woonlagen komen 20 appartementen en 2 werkelijk unieke penthouses.

Type J1A

Type J1A is een praktisch 2-kamerappartement van het woongebouw. De woning is ideaal voor alleenstaande en/of als investering voor de toekomst. De woning ligt op de begane grond van het woongebouw en daardoor nagenoeg op straathoogte. Kortom, een veilig woonomgeving waar je geen gebruik hoeft te maken van trappen. Het riante terras grenst aan de kanaaldijk N.O en ligt gunstig op het westen.

Type J5

Dit zijn comfortabele 3-kamerappartementen met 2 slaapkamers. Ze liggen vanaf verdieping 5 tot en met verdieping 9 in de rechter woontoren. De ‘hangende’ balkons met industriële look zijn gelegen op het zuiden of westen en ze bieden een fraai uitzicht over het kanaal en het centrum van Helmond.

Type J8

Dit penthouse, bestaande uit maar liefst drie woonlagen, is een van de pareltjes van Oranjekade. Er zijn er maar twee van en uniek in hun opzet. Op elke woonlaag is een buitenruimte voorzien met als klapstuk het grote dakterras op de twaalfde en hoogste verdieping. Vanaf het dakterras kijk je vanaf ca. 40 meter hoogte vrij uit over Helmond en omstreken. Het ultiemegevoel van privacy!

Het woonprogramma, met meerdere slaap- en badkamers, ligt verdeeld over de eerste twee verdiepingen. De derde verdieping van het penthouse is de torenkamer. Hier is ruimte om bijvoorbeeld een klein barretje te maken, grenzend aan het riante dakterras.

Totaaloverzicht blok J

Een totaaloverzicht met alle beschikbare woningen van blok J vind je hier: