Bouwblok J – type J8

Dit penthouse, bestaande uit maar liefst drie woonlagen, is een van de pareltjes van Oranjekade. Er zijn er maar twee van en uniek in hun opzet. Op elke woonlaag is een buitenruimte voorzien met als klapstuk het grote dakterras op de twaalfde en hoogste verdieping. Vanaf het dakterras kijk je vanaf ca. 40 meter hoogte vrij uit over Helmond en omstreken. Het ultieme gevoel van privacy!

Het woonprogramma, met meerdere slaap- en badkamers, ligt verdeeld over de eerste twee verdiepingen. De derde verdieping van het penthouse is de torenkamer. Hier is ruimte om bijvoorbeeld een klein barretje te maken, grenzend aan het riante dakterras.

Voor iedere woning is een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage welke is gelegen op maaiveldniveau.

In verband met de gepasseerde sluitingsdatum voor het meer- en minderwerk, wordt Type J8 standaard uitgevoerd met elektrische voorzieningen t.b.v. later aan te sluiten screen(s),  extra loze leidingen in de woning en een buitenkraan. Deze voorzieningen zijn een aanvulling op de technische omschrijving en de verkooptekening. De weergegeven verkoopprijs is inclusief de meerprijs voor de genoemde voorzieningen.

Kenmerken

Bouwnummer J.28 J.29
StatusIn optieVerkocht
Soort Penthouse Penthouse
Woonoppervlakte 205 m² 205 m²
Buitenruimte 98 m² 98 m²
Soort buiten ruimte(s) 2 terrassen 2 terrassen
Ligging buiten ruimte(s) noord, oost, zuid, west noord, oost, zuid, west
Kamers 6 6
Slaapkamers 4 4
Verkoopprijs v.o.n€ 954.987 € 957.597
VerkooptekeningDownloadDownload