Housing heroes ontzorgt, en maakt van jouw huis een thuis

Het kopen van een woning is één, het proces om je droompaleis te realiseren een ander.

Nadat je gekozen hebt voor Oranjekade willen we je zorgvuldig begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Daarom hebben we gekozen voor kopersbelegeiding van Housing Heroes voor volledige ontzorging. Housing Heroes biedt begeleiding van A tot Z, een gratis volledig uitgewerkt interieurontwerp en een Woonklaar service zodat jouw woning, na oplevering, kant-en-klaar wordt afgewerkt en ingericht.

Uniek in afwerking en inrichting

In Oranjekade biedt Housing Heroes je een geheel vrijblijvend en persoonlijk interieurontwerp. Samen met een gediplomeerd interieurontwerper worden jouw persoonlijke wensen in een 3D interieurontwerp uitgewerkt, zodat alles perfect op elkaar is afgestemd en aansluit bij jouw persoonlijke wensen en stijl. Dat maakt jouw woning uniek, professioneel ontworpen en één geheel.

Het gratis interieurontwerp voor het leefgedeelte t.w.v. € 1.250,- bestaat uit:

  • Een indelingstekening in 2D op schaal met verwerkte wand-, vloerafwerking, meubilair en lichtpunten.
  • Een aantal 3D impressies
  • Een kleur- en materialenplan
  • Een meubelplan inclusief meubellijst
  • Een verlichtingsadvies inclusief een armaturenlijst
  • Een advies voor raamdecoratie

Maak kennis met de interieurstylistes van oranjekade

Mirella Mesu

Aangenaam, ik ben Mirella Mesu. Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring in het ontwerpen van interieurs voor particulieren en bedrijven. Mijn specialiteit is het vertalen van uw woonwensen naar een interieur waar u zich thuis voelt. Ik kijk er naar uit om uw persoonlijke woonstijl te vinden met de daarbij behorende kleuren, materialen en meubels.

Elmi Jansen

Ik ben Elmi Jansen en ik heb jaren ervaring in het ontwerpen van allerlei interieurs, voor zowel particulieren als voor bedrijven. Na mijn studies heb ik veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus. Het geeft mij energie om woonwensen te vertalen naar interieur waarin iemand zich thuis voelt. U krijgt een ontwerp op maat, waarbij doordacht gespeeld is met kleuren en materialen.

Marije Huijsmans

Door mijn jarenlange ervaring bij grote woonketens als IKEA, LifeStyle, Bijenkorf en Leen Bakker weet ik precies hoe de laatste trends in een woning terug te brengen zijn. Ik ben in mijn element wanneer ik me volledig kan inleven in de eigenaar van de woning en mijn creativiteit kan doorvoeren in het interieur. Mijn ontwerp voor u kenmerkt zich door: creativiteit, eigenwijs, sfeervol en functionaliteit.

Woonklaar service

Uniek in het project Oranjekade is dat je woning volledig woonklaar opgeleverd kan worden. Je hebt de keuze om de volledige afbouw en inrichting uit handen te geven.

Jouw wooncoach zorgt samen met professionele afbouwers en leveranciers voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking en inrichting van jouw droompaleis. Zo kan iedere ruimte de afwerking en indeling krijgen die uw interieurontwerper zorgvuldig met jou heeft samengesteld. Door een projectmatige aanpak krijg je daarnaast integraal lage kosten én heb je de zekerheid dat jouw woning snel klaar is. Dat scheelt jou tijd, kosten en vooral ook keuzestress.

Geïnteresseerd wat de Woonklaar service inhoudt? Bekijk hier hoe de woning standaard opgeleverd wordt, ervaar het verschil met de Woonklaar service en laat je inspireren door de interieursferen.

Voorbeeld nieuwbouwwoning: zonder afwerking

Voorbeeld nieuwbouwwoning: compleet ingericht