Verkoop Oranjekade laatste fase van start!

De verkoop van 62 woningen in de bouwblokken J, K en O  is gestart! Ga naar het woningaanbod en bekijk waar jouw voorkeuren naar uit gaan!

Bekijk en download de online verkoopinformatie

Bij alle woningtypes van de woongebouwen J, K en O is de verkoopinformatie te bekijken en te downloaden. Je vindt hier de verkoopprijzen (v.o.n.), de brochure en je bekijkt daar ook de sfeerplattegronden. Op basis van deze informatie kom je er achter wat jouw favoriete woning(en) is/zijn.

Keuzes gemaakt? Schrijf je in!

Wil je je graag inschrijven voor één of meerdere bouwnummers, dan verzoeken we je vriendelijk om het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en dit via de mail te versturen naar een van de betrokken makelaars. Het inschrijfformulier en de verkoopprocedure met de contactgegevens van de makelaars zijn, net als de verkoopinformatie, bij ieder woningtype te bekijken en te downloaden.

Je hebt tot maandag 11 oktober 09.00 uur de mogelijkheid om het inschrijfformulier op te sturen naar een van de betrokken makelaars.

Makelaars staan voor je klaar

De nieuwbouwspecialisten van vb&t nieuwbouw makelaars en Van Santvoort Makelaars staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bespreek je woonwensen en mogelijkheden met de makelaars en kom tot de juiste beslissing en aankoop van een nieuwbouwwoning in Oranjekade.

Levering brochures vertraagd: te verkrijgen vanaf maandag 27 september

Let op: De fysieke brochures zijn vanaf maandag 27 september te verkrijgen bij de makelaarskantoren. De digitale brochures staan al op de website en zijn te bekijken en te downloaden bij het woningaanbod.

Naar het aanbod

Klaar om de verkoopinformatie te bekijken? Via de onderstaande blokken kom je rechtstreeks terecht bij woongebouw J, K of O.