Verkoop Oranjekade blok C en G gestart

De verkoop van de 7 woningen in woonblok C en G is gestart! Ga naar het aanbod van blok C en/of blok G en bekijk waar jouw voorkeuren naar uit gaan!

Bekijk en download de online verkoopinformatie

Bij woonblok C en woonblok G de verkoopinformatie te bekijken en te downloaden. Je vindt hier de verkoopprijzen (v.o.n.), de brochure en je bekijkt daar ook de sfeerplattegronden. Op basis van deze informatie kom je er achter wat jouw favoriete woning(en) is/zijn.

Keuzes gemaakt? Schrijf je in!

Wil je je graag inschrijven voor één of meerdere bouwnummers, dan verzoeken we je vriendelijk om het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en dit via de mail te versturen naar een van de betrokken makelaars. Het inschrijfformulier en de verkoopprocedure met de contactgegevens van de makelaars zijn, net als de verkoopinformatie, bij ieder woningtype te bekijken en te downloaden.

Je hebt tot woensdag 3 februari 17.00 uur de mogelijkheid om het inschrijfformulier op te sturen naar een van de betrokken makelaars.

Makelaars staan voor je klaar

De nieuwbouwspecialisten van vb&t nieuwbouw makelaars en Van Santvoort Makelaars staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bespreek je woonwensen en mogelijkheden met de makelaars en kom tot de juiste beslissing en aankoop van een nieuwbouwwoning in Oranjekade.

BROCHURE ALLEEN DIGITAAL BESCHIKBAAR

In verband met de RIVM richtlijnen is het niet mogelijk om een fysieke brochure af te halen bij de makelaarskantoren. De digitale brochure is te bekijken en te downloaden bij het aanbod van blok C, het aanbod van blok G en bij de downloadpagina.

Naar het aanbod

Klaar om de verkoopinformatie te bekijken? Via de onderstaande blokken kom je rechtstreeks terecht bij woonblok C en G.