Oranjekade opent deuren op de Dag van de Bouw

Op zaterdag 18 juni 2022 is het weer zo ver: het is de Dag van de Bouw. De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van Bouwend Nederland. Het is onderdeel van de imago-campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland. Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Op deze dag opent BanBouw de deuren van Oranjekade in Helmond. 

Dag van de Bouw
Ben je nieuwsgierig naar de vorderingen van Oranjekade? Kom dan op 18 juni een bezoekje brengen op de bouwplaats. Oranjekade begint al aardig vorm te krijgen en je kunt dus al een indruk op doen van het uiteindelijke resultaat. Je kunt een rondleiding volgen voor alle ins- en outs over Oranjekade. Natuurlijk zorgen wij voor koffie en thee en zelfs aan de kinderen is gedacht.

We nemen je op deze dag mee door de tijd. Van de geschiedenis van de EDAH die hier ruim honderd jaar geleden ontstond, tot de moderne architectuur van nu. Volg een rondleiding bij één van onze projectleiders. Zij kunnen je alles vertellen over de geschiedenis, het huidige bouwproces en de nabije toekomst van Oranjekade.

Nog een paar handige tips:

  • Trek stevige schoenen aan, het bouwterrein is niet voorzien van een vloer.
  • Parkeren rondom Oranjekade is lastig en wij adviseren daarom om op de fiets te komen. Wij hebben meer dan genoeg ruimte voorzien om fietsen te parkeren.
  • Neem je vrienden en familie mee en maak er een gezellig dagje uit van!

Datum: 18 juni 2022
Tijd: van 11.00 uur tot 15.00 uur
Adres: Oostende, ingang bouwterrein nabij Julianabrug

SFEERIMPRESSIE VORIGE EDITIE

DEELNEMENDE PROJECTEN

Verspreid over heel Nederland openen bedrijven hun bouwprojecten voor bezoek. Van verbouwing tot herbestemming tot renovatie. Op het gebied van gespecialiseerde bouw, constructief ontwerp en installatie. Ben je benieuwd naar alle projecten die deelnemen aan Dag van Bouw 2022? Bekijk hier het projectenoverzicht.