Bouwblok J – type J28

Dit penthouse, bestaande uit maar liefst drie woonlagen, is een van de pareltjes van Oranjekade. Er zijn er maar twee van en uniek in hun opzet. Op elke woonlaag is een buitenruimte voorzien met als klapstuk het grote dakterras op de twaalfde en hoogste verdieping. Vanaf het dakterras kijk je vanaf ca. 40 meter hoogte vrij uit over Helmond en omstreken. Het ultieme gevoel van privacy!

Het woonprogramma, met meerdere slaap- en badkamers, ligt verdeeld over de eerste twee verdiepingen. De derde verdieping van het penthouse is de torenkamer. Hier is ruimte om bijvoorbeeld een klein barretje te maken, grenzend aan het riante dakterras.

Voor iedere woning is een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage welke is gelegen op maaiveldniveau.

Kenmerken

Voor informatie over deze woning bekijk onderstaande tabel. Uitgebreide informatie is te vinden achter de buttons onder de tabel: verkooptekening, brochure en technische omschrijving.

In verband met de gepasseerde sluitingsdatum voor het meer- en minderwerk, wordt Type J8 standaard uitgevoerd met elektrische voorzieningen t.b.v. later aan te sluiten screen(s),  extra loze leidingen in de woning en een buitenkraan. Deze voorzieningen zijn een aanvulling op de technische omschrijving en de verkooptekening. De weergegeven verkoopprijs is inclusief de meerprijs voor de genoemde voorzieningen.

laatste update: 01-05-2023
BOUWNUMMERJ.28
STATUSBeschikbaar
SOORTPenthouse
WOONOPPERVLAKTE205 m2
BUITENRUIMTE98 m2
SOORT BUITENRUIMTES2 terrassen
LIGGING BUITENRUIMTESNoord, oost, zuid, west
KAMERS6
SLAAPKAMERS4
VERKOOPPRIJS V.O.N€954.987