Bouwblok I – pakhuiswoning type I2

Deze hoekwoning van 4 woonlagen is ideaal voor (grotere) gezinnen, ondernemers met een aan huis gebonden beroep of mensen die gewoon veel ruimte willen in het centrum.

Met ca. 200 m2 woonoppervlakte en vier woonlagen is dit huis flexibel in te delen voor allerlei doeleinden. Denk daarbij aan het uitoefenen van ‘aan huis gebonden’ beroepen zoals; een kapper, nagelstylist of een kantoor-aan-huis. Extra speel-/hobbyruimtes voor de kinderen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Op de eerste verdieping is een volledige woonlaag beschikbaar voor gebruik als woonkamer/keuken. Door het ruime terras dat grenst aan de groene binnentuin, waan je je op de begane grond. De slaapkamers en de badkamer liggen op de tweede verdieping. Op de derde verdieping is nog een vrij in te delen ruimte beschikbaar met aangrenzend een dakterras gelegen op het zuiden. Deze ruimte kan optioneel worden ingericht met 2 slaapkamers en een tweede badkamer.

Voor iedere woning is een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage welke is gelegen op maaiveldniveau.

Kenmerken

Bouwnummer I01 I05 I06 I10
StatusVerkochtVerkochtVerkochtVerkocht
Soort Hoekwoning Hoekwoning Hoekwoning Hoekwoning
Woonoppervlakte 201 m² 201 m² 201 m² 201 m²
Buitenruimte 64 m² 64 m² 65 m² 76 m²
Soort buiten ruimte(s) 2 terrassen, 1 balkon 2 terrassen, 1 balkon 2 terrassen, 1 balkon 2 terrassen, 1 balkon
Ligging buiten ruimte(s) noord, zuid noord, zuid noord, zuid noord, zuid
Kamers 6 6 6 6
Slaapkamers 3 3 3 3
Verkoopprijs v.o.n€ 505.000 € 505.000 € 505.000 € 507.500
VerkooptekeningDownloadDownloadDownloadDownload

Indelingsvarianten

Om je een idee te geven van de mogelijkheden en de flexibiliteit hebben we per woonlaag een aantal opties uitgewerkt. Op zoek naar een fijne werkruimte op de begane grond, extra slaapkamers en een badkamer? Laat je inspireren en maak jouw pakhuis uniek!