Appartement type J8

Dit penthouse, bestaande uit maar liefst drie woonlagen, is een van de pareltjes van Oranjekade. Er zijn er maar twee van en uniek in hun opzet.

Op elke woonlaag is een buitenruimte voorzien met als klapstuk het ca. 80 m2 grote dakterras op de twaalfde en hoogste verdieping. Staande op dit dakterras kijk je vanaf ca. 38 meter hoogte vrij uit over Helmond en omstreken. Het ultieme gevoel van privacy!

De gemeenschappelijk lift in het gebouw reikt tot zowel de eerste als de tweede woonlaag van het penthouse, waar alleen jij als bewoner toegang toe hebt. Het woonprogramma, met meerdere slaap- en badkamers, ligt verdeeld over de eerste twee verdiepingen. Per verdieping wordt een basisplattegrond uitgewerkt. Er wordt de mogelijk geboden het woonprogramma naar jouw wensen aan te passen. De derde verdieping van het penthouse is de torenkamer met een kleine ruimte voor bijvoorbeeld een barretje en aangrenzend het fantastisch dakterras van circa 80 m2. Via de vide in het dakterras kijk je naar het lagergelegen inpandige balkon van de tweede woonlaag.

Voor iedere woning is een parkeerplaats gereserveerd in de parkeergarage welke is gelegen op maaiveldniveau.

Kenmerken

Woningoppervlakte van ca.: 198 m² tot ca.: 198 m²

Oppervlakte buitenruimte ca.: 105 m²

Ligging buitenruimte: noordoost, zuidoost

Aantal kamers: 6

Aantal slaapkamers: 4