Nieuwbouwproject Helmond

De Oranjekade straalt uit wat écht kenmerkend is voor Helmond, wonen aan het water. Dit maakt dit nieuwbouwproject Helmond zo speciaal. Over het ontwerp van dit plan is heel goed nagedacht en een perfecte mix gecreëerd tussen oud en nieuw. Aan de ene zijde heb je namelijk woningen geïnspireerd op de architectuur van pakhuizen voor een stoere en eigentijdse uitstraling met een moderne twist. Terwijl je aan de andere zijde een prachtige groene omgeving hebt met parken en groenvoorzieningen.

Veelzijdig aanbod in woningen

Oranjekade onderscheidt zich ten opzichte van andere nieuwbouwprojecten Helmond heel goed door het uitgebreide aanbod huizen. Er is voor iedereen wat wils. Het project is namelijk verdeeld over welgeteld 15 woongebouwen met woningen variërend tussen de 40 m² tot ongeveer 200 m². In totaal zijn dit 265 huur- en koopwoningen in diverse woonstijlen. Denk hierbij aan studio’s, penthouses, riante herenhuizen en stadswoningen met meerdere woonlagen. Zelfs aan het parkeren wordt gedacht, het nieuwbouwproject Helmond krijg namelijk ook een grote parkeergarage waar bewoners ruime parkeergelegenheid hebben.

Centrale ligging

Het nieuwbouwproject Helmond ligt midden in een prachtige groene omgeving aan het kanaal waar je kunt genieten van de rust. Maar gelukkig is het bruisende centrum van Helmond maar op vijf minuten fietsafstand. Ook met de bus ben je zo in het midden van Helmond dankzij de bushalte bij de Oranjekade. Hier vind je gezellige horeca, een breed aanbod winkels en hoop evenementen en sportfaciliteiten. Bekijk of download het magazine digitaal.