Nieuwbouwappartementen Helmond

In het bruisende Helmond wordt een gloednieuw woonproject gerealiseerd waar de natuur een grote rol speelt. De nieuwe appartementen Helmond worden namelijk vlak langs het water gebouwd, aan het kanaal. Zo heb je niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een variërend beeld van de oude pakhuisarchitectuur en moderne nieuwe woongebouwen met volop groenvoorziening.

De natuur centraal

De natuurlijke uitstraling van de nieuwbouwappartementen Helmond wordt gecreëerd door het groen inrichten van de binnenpleinen van de Oranjekade, de groenvoorzieningen in het splinternieuwe Watertorenpark én de openbare ruimte aan de kanaaldijk. Zo geniet jij van een heerlijk rustige omgeving.

Uitgebreid aanbod nieuwe appartementen Helmond

De Oranjekade gaat maar liefst 265 huur- en koopwoningen realiseren, maar dit worden geen standaard huizen. Het aanbod nieuwbouwappartementen Helmond betreft een mix van elegante herenhuizen, trendy stadswoningen met verschillende woonlagen, studio’s en penthouses. Dit project wordt verdeeld over 15 woongebouwen op een gewilde plek. Namelijk midden in de natuur, met het drukke centrum op een paar minuten afstand. Wat wil je nog meer? Bekijk of download het magazine digitaal.