Een driedimensionaal voorproefje!

Wat doe je als ontzettend uitkijkt naar het nieuwbouw appartement dat je hebt gekocht, maar nog even moet wachten tot dat het te betrekken is? Daar weten Rini en Dorothe uit Stiphout -een van de toekomstige bewoners van Oranjekade- wel raad mee! Onlangs maakte Rini een maquette, een drie dimensionaal model op schaal, van zijn nieuwe huis.

Rini en Dorothe wonen al 26 jaar aan de Braakweg in Stiphout, in een prachtig huis aan de bosrand. Toch hebben zij de knoop doorgehakt om dit huis te verkopen en te verhuizen naar een nieuw appartement in Oranjekade. Het huidige huis waar ze wonen wordt namelijk te groot. “Nu kunnen we nog fijn aanrommelen in het huis en de tuin, maar hoe zal dat zijn over tien jaar? We moeten toch alvast vooruit denken”, aldus Dorothe in een artikel van indebuurt.nl

Prachtig uitzicht

Het stel uit Stiphout heeft een appartement gekocht op de hoogstgelegen verdieping van een van de woongebouwen van Oranjekade. Het appartement is tweezijdig georiënteerd, met ruime balkons aan de voor- en achterzijde. Op deze hoogte kunnen Rini en Dorothe straks heerlijk genieten van een prachtig uitzicht over Oranjekade en daar ver voorbij.

Voorpret

Het appartement moet nog gebouwd gaan worden. Hoewel het nog even gaat duren voordat ze er kunnen wonen zijn Rini en Dorothe al volop aan de slag met de voorbereidingen. “Ik ben druk bezig met de inrichting en decoratie. Stilzitten komt in mijn woordenboek niet voor”, aldus Rini. En in de tussentijd genieten ze gewoon nog even van hun miniatuurwoning ?.