Datum start verkoop Oranjekade fase 1 bekend

Op vrijdag 27 november is het zo ver! Op die dag start om 12.00 uur online de verkoop van 58 appartementen en woningen in de woongebouwen B, E en I van Oranjekade.

Verkoopstukken online beschikbaar
Op het moment dat de verkoop van start gaat, zijn de belangrijkste verkoopdocumenten zoals de plattegronden, de digitale brochures en de verkoopprijzen te downloaden op de website bij het woningaanbod. Op basis van deze digitale verkoopdocumenten kun je aan de slag om te kijken naar welke woning(en) en/of appartementen jouw voorkeur(en) uit gaat/gaan.

Let op: richtlijnen i.v.m. Corona

Vanwege de situatie omtrent Corona is het niet mogelijk om een fysieke start verkoop bijeenkomst te organiseren.

Belangrijk

Wil je na het bekijken van de digitale verkoopstukken toch de fysieke brochure krijgen, dan is dit mogelijk. Vanaf maandag 30 november kun je contact opnemen met de makelaar voor het ophalen van een brochure. De brochure is alleen op afspraak af te halen bij een van de betrokken makelaarskantoren. Zonder afspraak is het niet mogelijk om een brochure te krijgen in verband met de richtlijnen van het RIVM. Om drukte te voorkomen is het dus niet mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen.

Heb je na het doornemen van de verkoopdocumentatie vragen over de appartementen/woningen? De makelaars van Oranjekade staan voor je klaar. Bel met één van de betrokken makelaarskantoren om een digitale/telefonische afspraak in te plannen.

vb&t nieuwbouwmakelaars

Helmond: Steenweg 18a, 5707 CG
Eindhoven: Vestdijk 180, 5611 CZ

Tel: 088 – 545 46 45
Mail: nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl

Van Santvoort Makelaars

Helmond: Paterslaan 2a, 5701 NZ
Eindhoven: Boutenslaan 195a, 5654 AN

Tel: 040 – 269 25 30
Mail: nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl

Verkoopprocedure

Inschrijven mogelijk tot en met maandag 14 december 2020, 09:00 uur

Na start verkoop kun je jouw voorkeur(en) kenbaar maken door het digitale inschrijfformulier via de website te downloaden, in te vullen en via de e-mail te sturen naar vb&t nieuwbouw makelaars of Van Santvoort makelaars.
De inschrijftermijn sluit op maandag 14 december 2020 om 09.00 uur.

Na de inschrijftermijn worden de woningen en appartementen toegewezen. Uiterlijk woensdag 23 december 2020 krijg je hierover bericht. Alle inschrijfformulieren die vóór de sluitingsdatum zijn ingeleverd, zullen worden behandeld en beoordeeld. Er wordt niet gekeken wie als eerste inschrijft, maar naar de kandidaat die het meest concreet is.

We proberen zoveel mogelijk de 1e voorkeur toe te delen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers (woningen en appartementen). Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere kandidaten hun voorkeur hebben aangegeven, vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten. Er zal dus ook gekeken worden in hoeverre je bekend bent met je financiële situatie en mogelijkheden. Immers, hoe sneller alle woningen zijn verkocht, hoe eerder we kunnen starten met de bouw en dat is voor alle betrokkenen én voor jou als mogelijk toekomstige bewoner, een voordeel.

Financiële check

Voor Oranjekade kun je vrijblijvend bij hypotheekadviseur HypotheKerkhof terecht voor het laten opstellen van een financiële check welke inzichtelijk maakt wat jouw financiële situatie en mogelijkheden zijn. Het is ook mogelijk om een financiële check op te laten maken door een financieel adviseur naar keuze, maar bij HypotheKerkhof krijg je de garantie dat deze voor de sluitingsdatum is verricht. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

HypotheKerkhof

Helmond: Kanaaldijk N.W. 85, 5707 LC

Tel:        0492 – 77 31 17
Mail:     info@hypothekerkhof.nl

Reservelijst

Mochten we je onverhoopt niet een woning of appartement kunnen toewijzen dan krijg je ook hierover zo spoedig mogelijk bericht per e-mail. Je komt dan automatisch op de lijst van reservekandidaten voor jouw voorkeurswoningen. Komt later een woning van jouw voorkeur alsnog vrij, dan krijg je zo snel mogelijk een telefoontje van een van de betrokken makelaarskantoren.

Wij vertrouwen erop dat deze informatie voor jou voldoende duidelijkheid over het verkoopproces verschaft. Mocht je echter vragen hebben over het verkoopproces dan kun je (telefonisch) contact opnemen met een van de betrokken makelaars. Bij interesse zien we met belangstelling je inschrijving tegemoet.