Realiseer in oranjekade jouw woonwensen

In Oranjekade kom je op een plek te wonen in het centrum waar het iedere keer weer fijn thuiskomen is, waar je je veilig voelt en waar je graag verblijft.

De woning wordt in de basis compleet aangeboden met een moderne keuken, mooi sanitair en luxe grote tegels. Om jouw woonwensen te realiseren heb je de vrijheid om het basisniveau van de keuken, het sanitair en de tegels volledig naar eigen wens aan te passen.

Koken wordt elke dag genieten

Lekker koken is en wordt een steeds belangrijker onderdeel van de dag. Daarom worden de woningen in Oranjekade in de basis opgeleverd met een complete keuken voorzien van apparatuur, ter waarde van €6.500, €7.500 of €10.000 inclusief btw.

Bouwblok B

 • Woningtypes B1 en B2: hoekkeuken t.w.v. €6.5000 incl. btw
 • Woningtypes B3, B4, B5 en B6: keuken met eiland t.w.v. €6.500 incl. btw

Bouwblok E

 • Woningtypes E4 en E5: keuken met eiland t.w.v. €6.500 incl. btw
 • Woningtypes E1, E2, E3, E6, E7, E8 en E9: keuken met eiland t.w.v. €7.500 incl. btw
 • Woningtypes E10: keuken met eiland t.w.v. €10.000 incl. btw

Bouwblok I

 • Woningtype I1 en I2: keuken met eiland t.w.v. €7.500 incl. btw

De basiskeuken is zodanig uitgewerkt dat je deze eenvoudig kunt opwaarderen naar bijvoorbeeld een luxe SieMatic keuken. De kenmerken en specificaties van de verschillende keukens bekijk je op de website van keukenleverancier Aswa.

hoekopstelling

Hoekopstelling ter waarde van €6.500

Eilandopstelling 6500

Eilandopstelling ter waarde van €6.500

Eilandopstelling 7500

Eilandopstelling ter waarde van €7.500

Eilandopstelling 10000

Eilandopstelling ter waarde van €10.000

Mooi sanitair en luxe tegels van kwaliteitsmerken

Het toilet en de badkamer worden in de basis al zeer compleet afgewerkt. De vloertegels hebben een afmeting van circa 60×60 cm en de wandtegels circa 30×60 cm. Beide formaten zijn standaard in diverse kleuren verkrijgbaar.

Voor het sanitair en de kranen zijn gekozen voor kwaliteitsmerken. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Hansgrohe.

Housing heroes ontzorgt, en maakt van jouw huis een thuis

Het kopen van een woning is één, het proces om je droompaleis te realiseren een ander.

Nadat je gekozen hebt voor Oranjekade willen we je zorgvuldig begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Daarom hebben we gekozen voor kopersbelegeiding van Housing Heroes voor volledige ontzorging. Housing Heroes biedt begeleiding van A tot Z, een gratis volledig uitgewerkt interieurontwerp en een Woonklaar service zodat jouw woning, na oplevering, kant-en-klaar wordt afgewerkt en ingericht.

Uniek in afwerking en inrichting

In Oranjekade biedt Housing Heroes je een geheel vrijblijvend en persoonlijk interieurontwerp. Samen met een gediplomeerd interieurontwerper worden jouw persoonlijke wensen in een 3D interieurontwerp uitgewerkt, zodat alles perfect op elkaar is afgestemd en aansluit bij jouw persoonlijke wensen en stijl. Dat maakt jouw woning uniek, professioneel ontworpen en één geheel.

Het gratis interieurontwerp voor het leefgedeelte t.w.v. € 1.250,- bestaat uit:

 • Een indelingstekening in 2D op schaal met verwerkte wand-, vloerafwerking, meubilair en lichtpunten.
 • Een aantal 3D impressies
 • Een kleur- en materialenplan
 • Een meubelplan inclusief meubellijst
 • Een verlichtingsadvies inclusief een armaturenlijst
 • Een advies voor raamdecoratie

Maak kennis met de interieurstylistes van oranjekade

Mirella Mesu

Aangenaam, ik ben Mirella Mesu. Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring in het ontwerpen van interieurs voor particulieren en bedrijven. Mijn specialiteit is het vertalen van uw woonwensen naar een interieur waar u zich thuis voelt. Ik kijk er naar uit om uw persoonlijke woonstijl te vinden met de daarbij behorende kleuren, materialen en meubels.

Elmi Jansen

Ik ben Elmi Jansen en ik heb jaren ervaring in het ontwerpen van allerlei interieurs, voor zowel particulieren als voor bedrijven. Na mijn studies heb ik veel ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus. Het geeft mij energie om woonwensen te vertalen naar interieur waarin iemand zich thuis voelt. U krijgt een ontwerp op maat, waarbij doordacht gespeeld is met kleuren en materialen.

Marije Huijsmans

Door mijn jarenlange ervaring bij grote woonketens als IKEA, LifeStyle, Bijenkorf en Leen Bakker weet ik precies hoe de laatste trends in een woning terug te brengen zijn. Ik ben in mijn element wanneer ik me volledig kan inleven in de eigenaar van de woning en mijn creativiteit kan doorvoeren in het interieur. Mijn ontwerp voor u kenmerkt zich door: creativiteit, eigenwijs, sfeervol en functionaliteit.

Woonklaar service

Uniek in het project Oranjekade is dat je woning volledig woonklaar opgeleverd kan worden. Je hebt de keuze om de volledige afbouw en inrichting uit handen te geven.

Jouw wooncoach zorgt samen met professionele afbouwers en leveranciers voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking en inrichting van jouw droompaleis. Zo kan iedere ruimte de afwerking en indeling krijgen die uw interieurontwerper zorgvuldig met jou heeft samengesteld. Door een projectmatige aanpak krijg je daarnaast integraal lage kosten én heb je de zekerheid dat jouw woning snel klaar is. Dat scheelt jou tijd, kosten en vooral ook keuzestress.

Geïnteresseerd wat de Woonklaar service inhoudt? Bekijk hier hoe de woning standaard opgeleverd wordt, ervaar het verschil met de Woonklaar service en laat je inspireren door de interieursferen.

Voorbeeld nieuwbouwwoning: zonder afwerking

Voorbeeld nieuwbouwwoning: compleet ingericht