Kies een bouwblok 

Oranjekade, Helemaal OK

In Oranjekade woon je straks pal aan het water dat zo kenmerkend is voor Helmond: het kanaal, ook wel bekend als de Zuid-Willemsvaart of ‘de knaal’. Oranjekade wisselt stijlvolle pakhuisarchitectuur af met eigentijdse woongebouwen. Het plan heeft een allure die je in wereldsteden als Amsterdam en Berlijn ziet. In Oranjekade woon je in de natuur en ben je toch binnen een paar minuten in het hart van de bruisende stad. Veel beter kun je het niet treffen.

Fase 1 In verkoop

De verkoop van Oranjekade fase 1 is van start! Heb je interesse in één van de woningen? Neem snel contact op met de makelaars en maak je interesse kenbaar. De contactgegevens vind je bij het contactformulier.

 • Bouwblok B

  Dit bouwblok ligt op de hoek van de Kanaaldijk N.O en de weg Oostende. In dit bouwblok komen 8 unieke stadswoningen over twee woonlagen en 16 appartementen.


 • Bouwblok C

  In dit charmante woongebouw komen vier rijwoningen van drie woonlagen met een knus karakter.


 • Bouwblok E

  In en op het voormalige hoofdkantoor van EDAH wordt een uniek en bijzonder architectonisch woongebouw gerealiseerd.

  Verkoopprijs v.o.n. €425.000 - €990.000
  Woonoppervlakte 108m² - 204m²


 • Bouwblok G

  In de patiowoning heb je een volledig woonprogramma op één woonlaag: een heerlijke living, een keuken met kookeiland, twee slaapkamers en een badkamer.


 • Bouwblok I

  Aan de wandelcorridor wordt een intiem straatje gecreëerd met stoere pakhuizen.

  Verkoopprijs v.o.n. € 505.000
  Woonoppervlakte 201m²


Fase 2 In voorbereiding

Dit zijn de 62 koopwoningen in de bouwblokken J, K en O. De vanaf verkoopprijzen van de woningtypes van fase 2 worden in een later stadium nog bekend gemaakt.

 • Bouwblok J

  Dit gebouw bestaat uit twee woongebouwen en een bruggebouw die de twee gebouwen met elkaar verbindt.

  Woningoppervlakte van ca.: 89 m² tot ca.: 198 m²

 • Bouwblok K

  Dit bouwblok ligt op de hoek van de Kanaaldijk N.O. en de Waardstraat. Er zijn twee entrees die beide gebouwen ontsluiten.

  Woningoppervlakte van ca.: 100 m² tot ca.: 194 m²

 • Bouwblok O

  Pakhuis type O is een woning van drie woonlagen die op de begane grond flexibel is in te delen voor allerlei doeleinden.

  Woningoppervlakte van ca.: 165 m²

Huurwoningen

Ongeveer de helft van het aantal woningen in Oranjekade wordt verhuurd. Dit zijn de woningen in de bouwblokken A, D, F, H, L, M en N.

Een aantal maanden vóór de oplevering van de huurwoningen wordt het verhuurtraject opgestart. Er wordt dan bekend gemaakt wie de verhuurder is en wat de huurprijs is.